Tuin

Zonneschans in de tuin

Wanneer u een grote tuin heeft dan kan het interessant zijn om een gedeelte te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen in de tuin. Uiteraard heeft u geen schuin of plat dak in de tuin zelf (behoudens eventueel uw schuur) maar daar is een fraaie oplossing voor namelijk de zonneschans. Op deze manier kunt elke vlakke oppervlakte gebruiken voor het opwekken van natuurlijke zonne-energie.

Wat is een zonneschans precies?

Een zonneschans is een speciaal frame voor uw zonnepanelen dat op elke vlakke ondergrond geplaatst kan worden, zoals een plat dak of een tuin. De zonneschansen zijn zo gemaakt dat ze in elke situatie de meest gunstige hoek kunnen gebruiken om zoveel mogelijk zonne-energie op te wekken. Zo kunnen de zonnepanelen horizontaal (in een landscape opstelling) of verticaal in een (portrait opstelling) worden geplaatst in diverse hoeken, de meest gebruikte hoeken zijn 10, 20 en 30 graden.

Met behulp van de super handige 3D zonnepanelen configurator kunt u eenvoudig zelf bekijken op welke manier er het meeste rendement uit de beschikbare oppervlakte gehaald kan worden. Het enige dat u hoeft te doen is de beschikbare afmetingen doorgeven en het type zonnepaneel dat u wilt gebruiken en de configurator gaat voor u aan de slag.
Wanneer de uitkomst helemaal naar uw wens is kunt u de opstelling bewaren als afbeelding en gebruiken in uw gesprek met de installateur of als bestellijst bij een zonnepanelen aanbieder.

Als particulier kunt u op diverse plekken en ook online een zonneschans kopen. Wanneer u zelf een zonneschans aanschaft moet u vooral letten op de kwaliteit van de bijgeleverde zonnepanelen. Wilt u er zeker van zijn dat uw panelen van goede kwaliteit zijn kunt u het beste contact opnemen met een zonneschans dealer uit uw regio. Op zonneschans.shop zijn vele dealers en installateurs van zonneschansen te vinden die u graag professioneel begeleiden bij de aanschaf en plaatsing van uw zonnepanelen in de tuin.

Tagged:

Related Posts