Tuin

Kadastrale gegevens opzoeken

Kadastrale gegevens opzoeken is sinds de KadastraleKaart.com er is niet zo ingewikkeld meer. Je vindt er zo goed als alle gegevens over een perceel of een object, tot hypotheekinformatie aan toe. De meeste data hengel je gratis binnen, voor aanvullende data wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Heel handig om te zien hoe de perceelsgrenzen lopen

Kadastrale gegevens opzoeken kan heel handig zijn om bijvoorbeeld te zien hoe de perceelsgrenzen precies lopen. Je kunt eigendomsinformatie opvragen en ziet precies hoeveel objecten er op een bepaald perceel zijn. Ook de huidige hypotheeklast kun je via het kadaster en de kaart achterhalen. Dan betaal je wel voor de informatie die je downloadt. Maar dat is het dan ook in de meeste gevallen dubbel en dwars waard.  Wat je ook kunt doen via de kaart met Kadastrale data is een vergunningen rapport opvragen.

Vraag een vergunningen rapport op

Vraag je een vergunningen rapport op, dan krijg je de officiĆ«le bekendmakingen die de laatste zes weken gedaan zijn. En dat  binnen een straal van 250 meter van het perceel.  Vraag je een vergunningen rapport op dan krijg je de titel van de bekendmakingen, de geregistreerde locatie op een kaart, een beschrijving, de datum, de categorie en een link naar de bekendmakingen.  Wat  betreft de vergunningen heb je dan alles helder in beeld. Over helder in beeld gesproken; een kijkje nemen op KadastraleKaart.com biedt je een hekdere blik op ons land en je eigen woonplaats. Je kunt tegenwoordig via het online platform ook je grond verkopen. De eerste vier weken kan dit zelfs gratis. Je grond wordt dan op verschillende plaatsen uitgelicht en de 150.000 gebruikers zijn allemaal mensen met belangstelling voor percelen en kavels. Je stuit dus meteen op de doelgroep. Ook wordt er geen courtage berekend. Goedkoper bestaat niet.

Tagged:

Related Posts