Tuin

Goedkope schutting

Een schutting heeft vaak een levensduur van slechts een paar jaar. Natuurlijk wilt u naar een paar jaar weer kunnen genieten van een mooie schutting. Een goedkope schutting is de oplossing als u geen groot budget heeft om een nieuwe erfafscheiding te plaatsen. U kunt de schutting in overleg met de buren ook samen delen. U betaalt dan samen mee aan de nieuwe schutting. Eventueel kunt u ook meteen een nieuw terras aanleggen. U kunt dan het beste eerst de nieuwe schuttingdelen plaatsen en vervolgens direct er tegenaan de goedkope schutting.

Grenen hout de ideale goedkope schutting

Als je niet veel budget hebt en je toch graag een nieuwe schutting wil plaatsen, dan is grenen hout de ideale oplossing. U bent geen vermogen kwijt om de schutting aan te schaffen. De levensduur is wel een stuk korter dan een dure schutting van bijvoorbeeld hardhout. Toch kunt u er zelf ook van alles aan doen om de schutting een langere levensduur te geven. U kunt bijvoorbeeld de schutting ieder jaar impregneren. De schutting gaat hierdoor langer mee en u kunt gerust nog 8 jaar genieten van uw nieuwe schutting. Hardhout gaat misschien 25 jaar mee, maar voor deze prijs haalt u het er nooit uit als u telkens een goedkope schutting plaatst.

Terras van hout

Als u een houtlook in uw achtertuin wilt, dan kunt u ook kiezen voor een terras van hout. Dit is natuurlijk helemaal trendy en hieromheen kunt u eventueel gras aanleggen. Een nadeel van een houten terras is dat het snel gaat rotten en er splinters ontstaan. Kinderen die vallen kunnen zich hieraan flink bezeren. Eventueel hebben we een duurzame oplossing die wel iets duurder is, maar de moeite waard. U kunt namelijk ook een terras van composiet aanleggen. Het terras heeft een houten uitstraling, maar is gemaakt van een soort kunststof en gaat nog jaren mee!

Tagged:

Related Posts