Tuin

Bladblazer voor in uw tuin kopen

Nu het tuinierseizoen er weer aan zit te komen is het verstandig om alvast op zoek te gaan naar een mooie bladblazer. Deze helpt je met het netjes houden van je tuin door het vrij te houden van bladeren en ander klein afval zoals eikeltjes en takjes. Er zijn verschillende soorten bladblazers die je kunt kopen met elk weer verschillende functies. Zo hebben sommigen een zuig en blaasfunctie, en kan je met een enkele zelfs tuinafval opzuigen waarna hij het direct versnippert en in een opvangzak bewaard zodat je het makkelijk weg kunt gooien.

Verschillende bladblazers

Er zijn 3 soorten bladblazers in de omloop. Dat zijn elektrische, accu en benzine bladblazers. Elke soort heeft een paar grote verschillen die kunnen uitmaken waarom u voor die soort zou kunnen kiezen. Het grootste verschil zit hem natuurlijk in de aandrijving. Krijg hier hulp bij het bladblazer kopen voor in jou hof.

Elektrische bladblazer

Dit is de meest populaire variant en natuurlijk niet zonder reden. Ze werken op netstroom en hebben veel power en een grote blaaskracht. Je kan urenlang achterelkaar bladblazen zonder gestoord te worden door een lege tank of accu. Zeer gebruiksvriendelijk en er is er een voor iedereen.

bladblazer bestellen

Bladblazer op accu

Deze variant is ook zeer bekend onder hoveniers en thuis tuinierders. Doordat je geen last hebt van een netsnoer heb je veel bewegingsvrijheid wat het mogelijkmaakt om op moeilijk bereikbare plekken te blazen. Accu bladblazers zijn iets minder krachtig over het algemeen, maar je bespaard een boel tijd en moeite.

Bladblazer met Benzinemotor

Een benzine bladblazer heeft de meeste kracht van allen, en is ook nog eens snoerloos. Dit is ideaal als je de vrijheid van de accu wilt, maar de kracht van een elektrische motor. Je ziet deze veel gebruikt worden door professionele vakman. Liggen hoger in prijs wat te verwachten valt voor een motor van dit kaliber.

Tagged:

Related Posts