Huis

Wijnglazen van Lehmann

Echte wijnliefhebbers weten als geen ander dat een goed glas wijn het verschil kan maken. Het glas kan voor een deel de smaakbeleving bepalen. In het verleden zijn er regelmatig tests geweest onder Sommeliers in wording. Ze kregen dezelfde wijn in verschillende wijnglazen geschonken. De wijn in een kristalglas werd al snel aangewezen als de beste wijn. Terwijl dit exact dezelfde fles bleek te zijn. Lehmann Glass vond als glasblazer deze theorie ontzettend interessant en nam contact op met de beste Sommelier ter wereld Gérard Basset. Op basis van het wijnproeven werden de wijnglazen van Lehmann ontworpen. Dit keer gaat het niet om het design, maar puur om het vinden van het perfecte glas. Verschillende designs werden ontworpen en het resultaat is een prachtige collectie geworden van puur en helder kristalglas.

Wijnglazen van Lehmann zijn gemaakt voor de echte wijnliefhebbers

Vanuit hun passie en liefde voor de drank zijn deze prachtige wijnglazen ontworpen. Gérard Basset weet als geen ander de geheimen van het proeven. Hij wil graag dat iedereen thuis een expert kan zijn en zonder enige kennis de drank beter kan proeven. Door op een nieuwe manier te proeven ontdek je jouw favoriete wijn opnieuw. De vorm van het glas bleek opnieuw een verschil te maken. Samen met de expert op het gebied van glasblazen Gérard Lehmann zijn ze op zoek gegaan naar de perfecte smaakbeleving. Het resultaat is een unieke serie met verschillende wijnglazen speciaal om te proeven en je zintuigen te prikkelen.

Lehmann wijnglazen online bestellen

Bezoek een willekeurige winkel voor wijnglazen en je komt Lehmann helaas niet tegen. Het is een vrij exclusief merk. Met een beetje geluk kom je de glazen wel tegen in de exclusieve restaurants die verstand hebben van wijn. Lehmann leverde voorheen voornamelijk aan de horeca. Gelukkig is hier verandering in gekomen doordat de Rode Wijnglazen Shop dit unieke glaswerk ontdekt heeft. Als echte wijnliefhebbers waren we verrast door de kwaliteit. We besloten de glazen te importeren en te verkopen in onze eigen webshop. De wijnglazen zijn per 2 stuks verkrijgbaar en dit is al uniek te noemen. Oorspronkelijk zijn ze alleen per 6 verkrijgbaar, maar omdat veel wijnliefhebbers slechts met z’n tweeën wijn drinken is 2 vaak voldoende. Wij verkopen de wijnglazen daarom per 2 stuks in onze shop. Hierdoor blijven ze ook betaalbaar om in te stappen in dit exclusieve merk. Als u de glazen online besteld dan krijgt u er ook nog eens breekgarantie op. Stel dat ze onderweg kapot gaan dan krijgt u op onze kosten een nieuw paar toegezonden. Uiteraard doen we dit wel alleen als u fotobewijs heeft. Ontdek de glazen vandaag nog in onze online shop.

Tagged:

Related Posts