Huis

Weinig onderhoud dankzij goedkope gietvloeren

Gietvloeren worden tegenwoordig steeds vaker gekocht, dat zijn natuurlijke redenen voor. We hebben daarom een gietvloer uitgenodigd om een blogartikel te schrijven. Hieronder tref je meer informatie aan over dit soort vloeren en de verschillende voordelen. Omdat een gegoten vloer vele voordelen biedt ten opzichte van traditionele vloeren, zijn er ook veel verschillende toepassingen waarvoor je dit type vloer kunt gebruiken. We raden je daarom aan om te kiezen voor een specialist die al jaren ervaring heeft en je eenvoudig kan helpen om een goedkope gietvloer aan te brengen.

Haal voordeel in huis met een kwaliteit gietvloer

Het maakt niet zoveel uit in welke ruimte je de gietvloer gaat plaatsen, deze biedt namelijk voordelen voor diverse ruimtes. In de badkamer heb je bijvoorbeeld het voordeel dat een gietvloer helemaal vloeistof dicht is, eventueel vocht kan nooit meer tussen de naden en randen geraken.als we kijken naar de woonkamer, dan heb je bijvoorbeeld het voordeel dat je weinig onderhoud aan de vloer hoeft te doen. Deze kan je eenvoudig schoonhouden door af en toe te dweilen met heet water, chemische schoonmaakmiddelen zijn helemaal niet nodig. Er zijn nog meer voordelen van gietvloer een, ga naar onze website om ze allemaal te ontdekken.

Zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen

Tot een aantal jaar terug werd de gegoten vloer nog voornamelijk toegepast bij bedrijven. Vooral voor industriƫle vloeren biedt de gegoten vloer veel oplossingen. Het is bovendien veel duurzamer dan bijvoorbeeld een betonvloer, al kan die wel prima dienen als ondervloer. Als er gebruik wordt gemaakt van zware machines en eventueel voertuigen die over de vloer heen rijden, raden we u aan om te kiezen voor een dikke gietvloer, dit wordt ook wel een epoxyvloer genoemd.

 

Welk type gietvloer heb je nodig

Zoals hierboven al even kort hebben aangegeven, zijn er verschillende soorten gietvloeren waar je uit kunt kiezen. We begrijpen dat dit best verwarrend kan zijn, daarom hebben wij diverse specialisten die u hierover kunnen adviseren. Als het gaat om een vloer voor de woonkamer, dan zal het bijvoorbeeld prima kunnen dat u met een goedkopere vloercoating een prima vloer kunt creƫren, als er meer belasting is, dan is een dikkere gietvloer vaak geschikte. In contact op met onze specialisten en geef aan om wat voor ruimte het gaat.

Tagged:

Related Posts