Huis

Soorten vloeren in Veenendaal

Wanneer u voor kantoor, uw bedrijf of thuis op zoek bent naar geschikte vloeren in Veenendaal of omgeving staat van Kooten voor u klaar. Dat begint al bij het adviseren. Voor een zakelijke ruimte hebt u natuurlijk een hele andere vloerbedekking nodig dan wanneer het gaat om een particuliere woning. Bij van Kooten kunnen ze u precies vertellen welke vloeren waarvoor geschikt zijn. Met goede en eerlijke adviezen weet u altijd waar u aan toe bent. En kijk dan meteen eens naar bijpassende raamdecoratie of vloerkleden want, behalve vloeren, heeft van Kooten in Veenendaal ook daarin een ruim en divers aanbod.

Verschillende soorten vloeren

Wat zowel op de zakelijke markt als particulier tegenwoordig erg in trek is zijn de zogenaamde PVC vloeren. Ze hebben een warme uitstraling, voelen zeer comfortabel aan, zijn zeer slijtvast, gaan erg lang mee en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Dat is zowel voor thuis als op kantoor natuurlijk ideaal. Bij van Kooten zijn de PVC vloeren in Veenendaal in diverse stijlen en looks te verkrijgen. Zo straalt het precies dat uit wat u met uw vloer wilt bereiken. Moet het strak en zakelijk zijn of warm en huiselijk? Met de PVC vloeren lukt dat altijd. PVC vloeren zijn geschikt om over vloerverwarming te leggen wat bij houten vloeren veelal niet het geval is. Zo hebt u de uitstraling van een houten vloer wat ook zo aanvoelt in combinatie met behaaglijke warmte aan uw voeten.

Vloeren leggen

Wanneer u erg handig bent kunt u natuurlijk zelf vloeren leggen. Maar bij van Kooten bieden ze de extra service dat de door u gekozen vloer wordt gelegd door hun ervaren vakmensen. Vooraf wordt er op locatie ingemeten en de vloeren worden gelegd op een moment dat u dat het beste uitkomt. En zeg nou zelf: een trap bekleden met vloerbedekking of een vloer in een bijzonder vormgegeven ruimte laat u toch liever aan de echte experts over. Een fijn stukje service waar u geen cent extra voor betaald wanneer u bij van Kooten vloeren in Veenendaal of omliggende regio laat leggen!

Tagged:

Related Posts