Huis

Overweeg ook eens een betaalbare beton cire vloer voor in je nieuwe huis

Heb je zojuist je droomhuis gevonden of ben je op zoek naar manieren om je huidige woning te renoveren? Dan hebben wij iets dat je misschien wel interessant vindt: beton cire vloeren. Beton cire is een veelzijdig en duurzaam materiaal en het geeft je interieur een industriële en moderne look. Maar voordat je zo’n vloer aanschaft, zijn er wel een paar dingen waar je op dient te letten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kosten voor beton ciré vloeren? In deze blog hebben wij vijf tips voor je verzameld om je te helpen bij het aankopen van een beton cire vloer.

Vergelijk verschillende aanbieders

Beton cire is een populaire vloerbedekking en daarom zijn er tal van aanbieders op de markt. Zorg er daarom voor dat je verschillende aanbieders vergelijkt en de prijzen met elkaar vergelijkt. Hou ook rekening met de levertijd en eventuele bijkomende kosten, zoals transportkosten of kosten voor het leggen van de vloer.

Vraag om referenties

Het is belangrijk om te weten of de gekozen aanbieder ervaring heeft met het leggen van beton cire vloeren. Vraag daarom altijd om referenties van klanten die al eerder een vloer hebben gekocht bij de aanbieder. Zo kan je controleren of de aanbieder goede kwaliteit levert en de vloer vakkundig legt.

Laat je informeren over de eigenschappen van beton cire

Hoewel beton cire een duurzaam en veelzijdig materiaal is, heeft het ook bepaalde eigenschappen waar je rekening mee dient te houden. Beton cire is bijvoorbeeld kwetsbaar voor krassen en beschadigingen. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je de vloer het beste kan onderhouden en welke schoonmaakmiddelen je wel/niet kan gebruiken.

Overleg met een expert over geschiktheid van de ondergrond

Een beton cire vloer kan alleen worden gelegd op een geschikte ondergrond. Dit kan beton zijn, maar soms ook hout of tegels. Om te weten of de ondergrond geschikt is voor beton cire vloeren, is het verstandig om een expert te raadplegen. Zo weet je zeker dat je vloer stabiel en stevig is.

Hou rekening met het laten leggen van de vloer door professionals

Zoals eerder vermeldt is beton cire kwetsbaar voor beschadigingen en is het belangrijk dat de vloer goed gelegd wordt. Het kan daarom verstandig zijn om de beton cire vloer te laten leggen door professionals. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en weet je zeker dat de vloer op een goede manier wordt gelegd.

Samenvatting 

Beton cire vloeren zijn een mooie toevoeging aan elk interieur en zijn steeds populairder aan het worden. Het is echter belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken voordat je een beton cire vloer koopt. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, je te informeren over de eigenschappen van beton cire, te overleggen met een expert over de geschiktheid van de ondergrond en het overwegen van professionele hulp, kan je ervoor zorgen dat je vloer perfect past bij jouw woning en stijl. Hopelijk hebben deze tips je geholpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Bron: coatingvloer

Tagged:

Related Posts