Huis

Op maat gemaakte plisségordijnen? Bij Cirluna kan het

Plisségordijnen, een ware trend op het gebied van raamdecoratie. Niet zo gek ook, ze zorgen ervoor dat je woning nog steeds baadt in het natuurlijke daglicht, maar geven je toch voldoende privacy. Wat wil je nog meer? Plisségordijnen hebben hun naam te danken aan de geplooide stof – plooien betekent in het Frans plisse – en geven je woning een enorm chique aanblik. Ze zijn beschikbaar in alle kleuren en maten en voor ieder type raam. De gordijnen van Cirluna hang je daarnaast eenvoudig zelf op waardoor je niet perse de hulp van een specialist hoeft in te schakelen. En dat is wel zo handig.

Waarom plisségordijnen?

Waarom zou je het plisségordijnen verkiezen boven bijvoorbeeld rolgordijnen of luxaflex? Dat is eenvoudig. Plisségordijnen zijn namelijk ideaal voor woon- of studeerkamer. Juist omdat er ook een lichtdoorlatende variant van bestaat, waardoor je jouw woning eenvoudig een extra touch kunt geven zonder gelijk al het licht van buiten te blokkeren. Daarnaast worden de gordijnen van Cirluna uitgegeven in prachtige, luxueuze kleuren waardoor ze je inrichting gelijk een elegante uitstraling geven. Door het handige systeem waarmee dit type gordijnen wordt opgehangen, kun je de gordijnstof precies zo stationeren dat het alle felle zonnestralen en nieuwsgierige blikken buitensluit.

Gordijnen die passen bij jouw woning

Natuurlijk heeft niet iedere woning hetzelfde type ramen. Heb je een ongebruikelijke raampartij in je huis en wil je graag weten of plisségordijnen ook voor jouw woning mogelijk zijn? Neem dan eenvoudig contact op met onze werknemers via www.cirluna.nl. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren over alle mogelijkheden. Met behulp van ons uitgebreide kleurenpalet vinden we samen met je de kleur die precies bij je interieur past. Voor je het weet zijn de gordijnen bij je afgeleverd en kun je heerlijk genieten van de privacy die het je biedt.

Tagged:

Related Posts