Huis

Onmisbare bohemian elementen in huis

Het bohemian interieur is niet voor iedereen weggelegd. Het is voor diegenen die niet binnen de lijntjes kleuren. De durf- en doe-als die graag out of the box denken. Zij die reizen, de roadtrippers, de armbandenvlechters! De dames en heren die kleurrijke marktjes aflopen en souvenirs meebrengen van heinde en verre. Kleurrijk, fleurig, eclectisch zijn woorden die gepaard gaan met bohemian. Binnen een bohemian interieur kan deze bontgekleurde mix van elementen onderdak en rust vinden. Dat, én exotische planten vormen binnenshuis de georganiseerde chaos. Wij nemen je mee naar stijlelementen die niet mogen ontbreken.

Past een bohemian keuken bij jou?

Bij een keukenrenovatie kiezen voor een bohemian interieur is een gewaagde stap. Durf jij ‘m aan? Dan zijn er een paar handige stijlelementen om het tot een passend geheel te brengen. Hoewel geen enkel element écht rust vindt binnen een eclectisch interieur, behalve de wandering spirit. Een felle kleur op de keukenmuur is al een stap in de goede richting. Maar denk ook aan de aanschaf van een buffetkast waarin al dat mooie en kleurrijke servies kan shinen vanaf de eerste rij.

Haal met een woonserre het buitengevoel naar binnen

Grote planten zoals bananenplanten of exotische yucca- en pannenkoekenplanten vinden vast een plekje in het bohemian interieur. Maar je kan het buitengevoel ook naar binnen halen met een serre. Een woonserre biedt ongelooflijk veel mogelijkheden om de bohemian look en feel in huis te halen. De grote ramen halen de blue skies naar binnen en ‘s nachts kan je lekker relaxen en de sterrenhemel bewonderen vanaf je fauteuil. De serre is een vrijplaats om kussens, tapijtjes en macramé hangers welig te laten tieren! Laat je helemaal gaan, niets is te gek in het bohemian interieur!

Take a bath you dirty hippie

Uiteraard is ook de badkamer een uitgelezen plekje in huis om dat exotische in huis te halen. Zorg voor een groene oase door ene overdaad aan planten. Hang ook planten op! Voor het badkamerraam, of in de douche! Haal hamamhandoeken in huis en werk een badkamermuur af met natuursteen. Zo waan je je bij elke douche- of badbeurt in een Turkse spa!

Tagged:

Related Posts