Huis

Nieuwste toevoeging kinderkamer: Byklipklap kinderstoel

Voor onze zoon Croky waren we nog op zoek naar een leuke stoel. Een bureau is er al. Nu nog een echt leuke stoel. Ik ging met een aantal vriendinnen kijken in de binnenstad van Rotterdam kijken wat er zoal voor handen is bij woonwinkels. Niet heel veel soeps gezien. Best wel teleurstellend eigenlijk.

Ik denk toch dat we beter via internet kunnen doen via zo een webwinkel. Enfin ga ik die website Google.nl gebruiken en zocht ik op luxe hippe designstoelen. Al snel kwam ik uit bij CozyKidz.nl. Ik lees die reviews hier louter tevreden klanten. En het aanbod dat ze hebben is echt wel uniek te noemen. Dat is echt wel zo ja. Enfin, waar het op neer komt bij cozykidz, kun je geweldige kinderstoelen kopen. Daar zijn ze echt geweldig in. Weet je welke we gekocht hebben? By klip klap en dan de kleur donkerblauw vonden we mooi passen in de kamer. Dus die is al in de pocket heel fijn.

Voor de rest kunnen er nog wel wat leuke accessoires om de puntje op de spreekwoordelijke i te zetten. Nou wij hebben geluk: cozykidz heeft écht unieke babykamer accessoires. Zo leuk! Fijn zeg! Hebben we vlaggenslinger rainbow gekocht van het merk fabelab. Zo wat een kleurrijke slinger is dat zeg, nou dat maakt de kamer 100x gezelliger.

Beide bestellingen hadden wij zeer rap in huis. Daar kan je op rekenen. Voor de stoel hadden wij ook nog een montagedienst besteld. Die stoel werd goed bezorgd en geïnstalleerd door de CozyKidz team fantastisch zeg. Shoppen bij cozykidz.nl nou dat smaakt echt naar meer, want super leuke dingen, super goede service wat wil een mens nog meer sterker nog ik vind iedere ouder van NL moet deze website bookmarken zo simpel is het. Echt een geniale website, met de meest fraaie producten en zo is het en niet anders en hier houd ik het bij.

Tagged:

Related Posts