Huis

Met een Mobiele Airco zit je er koel bij deze zomer.

De warme dagen komen weer in zicht. Een Qlima mobiele Arco kan een aangename aankoop zijn om het tijdens de warme zomerdagen heerlijk koel te houden in huis. Het voordeel van Qlima is de hoge kwaliteit, mogelijkheden als de installatie die eenvoudig is.

Een airco is tegenwoordig geen luxe meer. Maar wel welke airco je hebt. De temperatuur tijdens de warme zomerdagen kan tot soms wel met tientallen graden afnemen. Waarbij de lucht ook met verschillende filters gefilterd en ontvocht zal worden. Waar veel airco’s veel geluid maken als ze aanstaan is het geluidsniveau van de Qlima mobiele airco een stuk lager. Je kunt deze airco dus ook gebruiken tijdens het werk, in een slaapkamer of gewoon in de woonkamer. Een mobiele airco heeft echter wel een nadeel. Dat heeft alles te maken met de slang die naar buiten moet als je deze wilt gebruiken.

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Een ventilator koelt de lucht niet. Die zorgt alleen voor de verplaatsing van lucht en circulatie.  Waarbij een mobiele Airco de lucht ook echt een stuk koeler maakt.

Een Mobiele Airco kun je gemakkelijk in hoeken van een woonkamer plaatsen. Maar wel bij een raam waar je de slang door naar buiten kunt hangen. Waardoor je de warme lucht niet aan de achterzijde weer het huis in blaast.

Werkt een mobiele airco echt?

Je kunt je afvragen of een mobiele airco echt werkt. Dat heeft alles te maken met de slang die je naar buiten toe moet hangen. Waardoor er dus ook warme lucht weer naar binnen komt. Om dat nadeel te beperken zijn er verschillende handige hulpmiddelen. Je kunt denken aan een airco doorgang bij het raam. Waardoor er geen warmte meer naar binnen komt.

Een mobiele airco werkt dus echt en heeft veel voordelen. Wat daarnaast nodig is blijft een emmer aan de achterzijde. Omdat een mobiele airco de water die uit de lucht komt ook kwijt moet kunnen.

Wat voor Qlima mobiele Airco heb ik nodig?

Bij het kopen van een Airco is het heel belangrijk dat je weet hoeveel kubieke meter de kamer die je wilt koelen is. Hoe groter de koelcapaciteit van een mobiele airco is, hoe meer energie een airco ook zal gebruiken. Waarbij je kunt denken aan enkele tientallen Kilowatt per uur. Wat behoorlijk veel geld kan kosten.

Je kunt de Qlima mobiele airco gemakkelijk instellen op de ruimte die gekoeld moet worden. Dit doe je door de blaascapaciteit in te stellen. Zo heeft niet elke kamer een vol vermogen nodig. Daardoor is het verbruik waarschijnlijk ook een stuk lager.

Het vermogen van een Airco duiden merken veelal aan met BTU. Hoe hoger dit getal is hoe meer koelte de Airco kan brengen.

Met een Qlima Airco haal je een eenvoudig te bedienen Airco in huis. Die ruim voldoende capaciteit heeft om woonkamers aanzienlijk te koelen. Een aanwinst voor de warme zomermaanden.

Tagged:

Related Posts