Huis

Lemax accessoires

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe Lemax accessoires bijgekomen om uw kerstdorp mee te verfraaien. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Lemax Multi-Color Fireworks, waarmee u uw dorp in vuur en vlam zet tijdens Oud en Nieuw? Of de Lemax Old English Lamp Post, die de straten geheel in oud-Engelse stijl verlicht? Het bouwen van een echt kerstdorp zit hem in de kleinste details. In deze blog schijnen wij ons licht op de leukste accessoires die jouw dorp helemaal in de kerststemming brengen.

Lemax Sights & Sounds

Met de Lemax collectie Sights & Sounds breng je je kerstdorp tot leven! Achter de ramen van deze huisjes begint van alles te bewegen en licht te geven wanneer je de stekker in het stopcontact steekt. Bovendien wordt het bewegende spektakel begeleid door muziek en stemmen. Zo lijkt het ineens net alsof je er zelf bij bent! Houd je bijvoorbeeld goed vast wanneer je instapt in Lemax Cocoa Cups. Met deze ronddraaiende kopjes beleeft ieder kind de tijd van zijn leven. ‘This is fun!’ roepen de kindjes, terwijl de attractie op volle toeren draait. Wat dacht je verder van de Lemax Vintage Grind Coffee Company? In deze fabriek wordt de heerlijkste koffie gebrouwen. Beleef mee hoe de koffiebonen worden verwerkt tot verse koffie. Vergezeld door vrolijke muziek horen we de verkoper de mensen aansporen om de nieuwe ‘holiday blend’ uit te proberen.

Lemax figuren

Naast bewegende attracties bieden we ook stilstaande Lemax figuren die jouw dorp op kunnen fleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lemax Santa’s Sleighride uit de Sugar ‘n’ Spice collectie, volgeladen met kadootjes en gemaakt van koek? Je kunt ook wat romantiek in je kerstdorp brengen met het Lemax Winter Romance figuur. Dit koppel houdt elkaars handen vast terwijl het over het ijs schaatst. Bekijk snel onze gehele voorraad en verlevendig jouw kerstdorp met de accessoires van Lemax!

Tagged:

Related Posts