Huis

Internet, daar maak ik gebruik van!

Internet. Iedereen gebruikt het, en jij ook op dit moment dat je het leest. Maar internet kopen, dat is lastig. Daarom deze tips om jouw vooruit te helpen.

DSL kabels.
Een DSL kabel is op het gebied van internet kopen toch wel de goedkoopste oplossing. Maar een DSL kabel kan tegen problemen oplopen na een aantal jaren. Dus een goedkope oplossing is het wel. De prijs begint bij een 20mb/s verbinding maar als prijs ligt het vooral aan de provider, want een 20mb/s verbinding bij Vodafone is duurder dan een 50mb/s verbinding van Tele 2. Dit bedrag is per maand. Maar als er meer geld aan besteed mag worden. Is het een aanrader om niet een DSL kabel te nemen.

Kabel.
Een kabelverbinding, is meestal wat duurder. Maar wel zeker het geld waard. Kabel internet is niet veel duurder dan een DSL kabel. Maar is zeker aan te raden. Een Kabel kan makkelijk een aantal jaren mee. En zal nooit verschillen in internet brengen. En de prijzen bedragen van 40mb/s bij Ziggo voor een bedrag van 40 euro in de maand. Maar bijvoorbeeld 150 mb/s is 58 euro bij Ziggo. Dus het ligt vooral aan wat jij zou willen doen met jouw internet. Als je bijvoorbeeld op websites zou willen streamen. Is goed internet belangrijk, maar dan heb je geen 150mb/s nodig. Je krijgt meestal ook extra’s bij sommige providers. Bijvoorbeeld Tv zenders, of uitzending gemist. Maar kabel internet is een aanrader. Want het is niet heel duur, en werkt goed. Het heeft dus een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Juist omdat er zoveel prijs verschil in zit is het verstandig om op bijvoorbeeld internetbellentelevisie.nl de internetpakketten te vergelijken.

Glasvezel.
Glasvezel is toch wel de snelste manier van internet in Nederland. Maar omdat het zo snel kan zijn is vaak erg duur. Maar glasvezel heeft wel de minste problemen als het gaat om internet. Maar glasvezel gaat van prijzen van 50mb/s voor 32,50 bij Telfort. En dat is niet erg duur. Het gaat erg om de provider, dus ik raad je aan dat je genoeg onderzoek doet online om erachter te komen welke internet provider bij jouw past. Want glasvezel is bij 100mb/s al gelijk 45 euro in de maand bij KPN. Dus ben je opzoek naar erg goed internet. Zonder weinig problemen en kan je daar toch wel een goed zakcentje voor neerleggen. Dan is Glasvezel echt iets wat jij het beste kan gebruiken.

 

Tagged:

Related Posts