Huis

In Eindhoven zijn er tientallen slotenmakers te vinden

Een probleem met een slot is iets dat zeer vervelend kan zijn. Misschien heb je weleens een situatie gehad dat je na een avond op stap je huissleutels ineens kwijt bent of dat de sleutel bij het openmaken van de deur ineens afbreekt. In deze gevallen is een slotenmaker vaak de reddende engel die kan helpen bij de reparatie van een slot en het reproduceren van verschillende soorten sleutels.

Een slotenmaker kan echter veel meer dan dit. Vaak zul je een slotenmaker niet nodig hebben, maar wanneer je er een beroep op moet doen is het ontzettend fijn dat ze er zijn. Gelukkig zijn er voor de mensen in het zuiden van het land tal van slotenmakers te vinden en zijn er bijvoorbeeld alleen al in Eindhoven tientallen slotenmakers gevestigd.

Inbraakpreventie met assistentie van een slotenmaker

Het aantal inbraken in Nederland is de laatste jaren toegenomen en vooral rondom de grote steden zoals bijvoorbeeld Eindhoven ligt het aantal incidenten aanzienlijk hoger vergeleken met sommige andere delen in het land. Een slotenmaker kan helpen bij het adviseren en het checken van de inbraakveiligheid van een woning of een pand.

Er wordt hier gekeken naar de deuren en het hang- en sluitwerk, maar ook naar het type sloten dat gebruikt wordt. Niet alleen op de deuren, maar ook op de ramen kunnen eventueel sloten geplaatst worden om inbraak moeilijker te maken. De meeste slotenmakers bieden deze diensten aan en doen naast de controle ook een aanbod om alle verbeteringen aan te brengen en nieuwe sloten te installeren.

Uitgelicht: Slotenmaker Eindhoven – SlotenmakerPro24

Snel een sleutel bij laten maken kan altijd

Het komt natuurlijk weleens voor dat je een sleutel kwijtraakt en hoewel dit altijd erg vervelend is, hoeft dit helemaal niet het einde van de wereld te zijn, want bij een slotenmaker kun je vaak een replica laten maken. Bijna alle soorten sleutels kunnen wel nagemaakt worden en zolang een verloren sleutel niet gelinkt kan worden aan het slot door een vinder is er dan ook geen man overboord. Het is dan ook te adviseren om nooit een sleutellabel met bijvoorbeeld het adres aan een huissleutel te koppelen, omdat dit een vrijbrief is voor diefstal wanneer de sleutel in de verkeerde handen terechtkomt.

Tagged:

Related Posts