Huis

Gietvloeren voor een eerlijke prijs

De prijs van gietvloeren is niet altijd direct voor iedereen duidelijk. Bij de meeste aanbieders staan de prijzen namelijk niet meteen opvallend in beeld. Als je op zoek bent naar een gietvloer is de prijs wel van wezenlijk belang. Je wilt tenslotte weten wat de kosten zijn om een nieuwe vloer te laten aanbrengen.

Bijvoorbeeld om te ontdekken of het binnen je budget past. Of dat een duurdere uitvoering voor jou toch ook betaalbaar is. Bovendien is je brein zo ingesteld dat je het liefste niet te veel betaalt. Daarom is het belangrijk een betrouwbare gietvloerspecialist te vinden. Bijvoorbeeld G-vloeren. Dat is een gietvloerspecialist die gietvloeren aanbiedt voor een eerlijke prijs en daar ook transparant in is.

Eerlijke prijs per m2 gietvloer

Wat is eigenlijk een eerlijke prijs per m2 gietvloer? G-vloeren hanteert de stelregel dat alle prijzen zijn afgestemd op het individuele project. Dat betekent concreet dat de kosten per m2 en per soort vloer verschillen. Hoe dat kan? Qua materiaal is dat simpel uit te leggen. Een gietvloer die uit een opbouw bestaat van meerdere lagen is hoger in aanschafprijs dan een coating.

Met betrekking tot het soort materiaal is er eveneens gemakkelijk een onderscheid aan te brengen. Kunsthars in de vorm van epoxy is lager geprijsd dan kunsthars in de vorm van polyurethaan. Zo heeft woonbeton dat als vloer uit een cementgebonden combinatie van materialen bestaat weer een andere prijs. Dat is helder en duidelijk.

Totale omvang gietvloerproject

De totale omvang van het gietvloerproject is een ander aspect. Ook hiervoor gelden eerlijke prijzen voor de gietvloeren. Het is heel simpel, want een grotere gietvloer leidt tot een lagere m2 prijs. Dat komt omdat er vaste kosten zijn die standaard van toepassing zijn ongeacht de grootte van het project. Een grotere vloer biedt daarom het voordeel een lagere prijs per m2 te hebben.

Hierdoor is er variatie te zien in de kosten van gietvloeren met een ´vanaf´ en ´tot´ prijs. Bijvoorbeeld een prijs van 65 euro per m2 voor een polyurethaan gietvloer met een oppervlakte van 51 m2 tot en met 100 m2. Deze prijs daalt naar 59 euro per m2 als het oppervlak bijvoorbeeld 110 m2 is. Een verdere daling naar 53 euro per m2 is van toepassing bij dit vloertype als het gaat om een oppervlak van 151 m2.

Eerlijke prijzen voor elk type gietvloer

Uiteraard zijn er nog meer elementen die de kosten bepalen, zoals de mate van arbeidsintensiviteit om een ondergrond te bewerken. Die is voor elk project dat G-vloeren uitvoert weer anders. Er zijn voor ieder project en voor elk gietvloertype dan ook eerlijke prijzen van toepassing.

Overigens is het met de eerlijke prijzen zo dat helderheid en duidelijkheid daarin van voornaam belang zijn. G-vloeren is een transparante gietvloerspecialist die de prijzen voor gietvloeren per vloertype op de website vermeld heeft staan. Op basis van de prijsinformatie en voorkeur voor een type vloer is het mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen. De eerlijke prijs in een persoonlijke offerte komt tot stand op basis van je project. Daarbij is er met alle omstandigheden rekening te houden.

Tagged:

Related Posts