Huis

Een verhuisbedrijf in Ede met geschiedenis

Zoekt u een verhuisbedrijf in Ede? Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg weet met hun ervaring van maar liefst een eeuw precies hoe verhuizingen professioneel moeten worden aangepakt. De oorsprong van het bedrijf gaat helemaal terug naar 1896. Oprichter Sander Waaijenberg is het bedrijf begonnen met het vervoeren van zand en grind door middel van paard en wagen.  Een tijd later startte Sander Waaijenberg een bodedienst op Arnhem. Na de tweede wereldoorlog was het bedrijf dat inmiddels een transportbedrijf was geworden, overgenomen door Sanders’ zoons, Sander jr. En Henk Waaijenberg. De zoons vormen het bedrijf om tot een heuse verhuis onderneming. In 1980 is het bedrijf verkocht aan de Malenstein Groep. In 1993 neemt Jan van Santen het bedrijf weer over en in 2003, sluit Waaijenberg zich als aandeelhouder van Mondial Movers.

Verhuisbedrijf Ede met landelijke vestigingen

Met Jan van Santen als eigenaar sinds 2003 is Mondial Waaijenberg Verhuizers groep uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf in Ede. Andere vestigingen zijn Mondial Waaijenberg Verhuizers (Kolham, Delfzijl), Vos Verhuizingen (Groningen), Aad de Wit Verhuizingen (Hoogezand) en Verhuizingen van der Graaf (Emmen). Met het motto “zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Movers elke verhuizing uiterst professioneel uit deze professionaliteit bewijst zich bij erkende verhuizers.

Grote speler in de verhuisbranche

Met een jaarlijkse omzet van maar liefst 5.5 miljoen euro is de verhuisgroep een betrouwbare partner als het gaat om verhuizen en opslag. Met ongeveer zestig werknemers, een vloot van twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 12500 m3 is het verhuisbedrijf in Ede in staat om hun klanten goed van dienst te zijn. Tevens zijn ze lid van de Erkende Verhuizers wat bewijst dat kwaliteit is gegarandeerd. Het kan natuurlijk gebeuren dat u tijdelijk een inboedel moet opslaan, ook daarvoor kunt u bij Mondial Waaijenberg terecht. Zij beschikken namelijk over verwarde, beveiligde en stofvrije terminals. Deze opslag bevindt zich in bij het verhuisbedrijf in Ede. De opslagcapaciteit is ruim 12.000 vierkante meter. De opslag is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, onderwijsinstellingen, winkels en musea. De opslag van uw spullen wordt goed beveiligt en uw goederen blijven in topconditie.

Tagged:

Related Posts