Huis

De perfecte zitbal voor 2021

Een zitbal bestellen is in de meeste gevallen een goede keuze. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om tijdens het werk te wisselen van bureaustoel. De zitbal van Bloon Paris heeft dan ook veel voordelen voor je lichaam. Zo verminderd bijvoorbeeld de kans op hart- en vaatziekten en krijg je minder snel last van rug- en nekklachten. Bij UNI Store kun je dan ook terecht voor dit Franse zitbal merk. In dit blog bericht vertellen we je er dan ook graag meer over!

Beste zitbal van 2021 bestellen bij UNI Store

Er zijn erg veel verschillende zitballen verkrijgbaar. Deze zijn echter niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Dit resulteert erin dat je bij sommige zitballen niet de juiste steun krijgt voor je rug. Hierdoor gaat dan ook het hele effect van een zitbal weg. Een goede kwaliteit is dan ook noodzakelijk om er zo goed mogelijk gebruik van te maken. De specialisten van Bloon Paris hebben dan ook de beste zitbal van 2021 gemaakt. Deze is namelijk met de hand gemaakt in Portugal. Door de fijne stoffen, sterke binnenbal en het juiste gewicht, is de zitbal perfect voor op kantoor.

Ergonomische bureaustoel voor kantoor

Een goede houding is uiterst belangrijk voor een goede gezondheid. Zeker wanneer je veel kantoor werk doet en daardoor de hele dag stil zit. Door een goede bureaustoel te hebben, zorg je ervoor dat er geen nek- of rugklachten ontstaan. Deze komen namelijk opspelen als je een slechte houding hebt. Vaak zit je namelijk een beetje voorovergebogen of juist onderuitgezakt. Een ergonomische stoel geeft je dan ook een goede houding. De bureaustoelen zijn namelijk zo gemaakt dat je altijd in de juiste houding zit. De zitbal van Bloon Paris geeft je dan ook altijd een rechte rug. Dit zorgt er dan ook direct voor dat je geen last gaat krijgen van nek- of rugklachten. Daarnaast is je bloeddoorstroming ook beter dan een andere stoel. De bal zorgt er namelijk voor dat je een klein beetje in beweging blijft, waardoor je bloed gemakkelijker blijft stromen.

Related Posts