Huis

Betonpoerengigant: een echte aanrader

Als fanatieke tuinklusser bouw ik regelmatig bij onszelf of bij bekenden in de tuin een bouwconstructie. Daarbij heb ik wel regelmatig een fundering nodig als het om wat grotere bouwprojecten gaat. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een leverancier van betonpoeren. En deze vond ik al snel met Betonpoerengigant.nl. Een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in betonnen poeren en waar ze lage prijzen hanteren maar de producten van topkwaliteit zijn!

Goede betonpoeren

Bij Betonpoerengigant hebben ze een zeer uitgebreid assortiment aan betonpoeren met vele verschillende afmetingen en formaten. Hartstikke handig als je bijvoorbeeld een klein bouwproject nodig hebt waardoor ook de betonpoeren niet zo groot hoeven te zijn. Al deze betonpoeren zijn van uitstekende kwaliteit, echt een aanrader! Tevens in twee verschillende kleuren verkrijgbaar: standaard het grijs van beton of juist antraciet. Antraciet geeft uiteraard een extra dimensie aan je bouwproject omdat dat er mooier uitziet. Als je online bestelt kun je ook gemakkelijk de bevestigingsmaterialen toevoegen. Zo hoef je zelf niet uit te zoeken welke je nodig hebt en welke waarmee gecombineerd moeten worden: dit hebben ze bij Betonpoerengigant al voor je uitgezocht! Van bevestingsplaatjes tot en met een draadeind om het bouwproject aan vast te maken.

Uitstekende service

Als je voor een bepaalde constructie niet precies weet welke afmeting je nodig hebt kun je hen altijd bellen voor vrijblijvend advies. Hier heb ik weleens gebruik van gemaakt en hun medewerkers, die enorm veel ervaring hebben hierin, stonden mij iedere keer keurig te woord. En omdat ik mijn producten voor 12:00 bestelde had ik ze zelfs de volgende dag al in huis! Al met al een uitstekende service dus! Kortom: Betonpoerengigant raad ik absoluut bij iedereen aan.

Ben je benieuwd naar het assortiment? Ga dan nu naar de webshop toe en bestel gemakkelijk online jouw betonpoeren.

Tagged:

Related Posts