Huis

Betongoed: al vele jaren leverancier van betonnen producten

Al jarenlang staat Betongoed bekend als dé leverancier op gebied van betonnen producten voor in de tuin. Of het nu gaat om paaltjes en banden om plantenbakken af te schermen van sierbestrating of om leuke producten om je tuin meer fleur te geven: Betongoed heeft het allemaal in het assortiment! Klanten waarderen de uitstekende kwaliteit van de producten, de goede service en snelle levertijden. Daarnaast valt het op dat Betongoed ook qua verkoopprijzen vaak lager uitvalt dan andere winkels en webshops.

Hoge kwaliteit

Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit beton. Daar staat Betongoed om bekend! Dankzij korte lijntjes met de fabriek is dit absoluut te merken aan de producten. Duurzaam beton dat er goed uitziet en goed uit blijft zien. En dat alles voor scherpe prijzen. En zie je een product maar heb je de afmetingen die zij aanbieden niet nodig maar wel een andere maat? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden van maatwerk te bespreken. Er is heel veel mogelijk, want bij Betongoed staat de klant centraal!

Type producten

Betongoed heeft een zeer breed assortiment. Zo zijn er klassieke zonnewijzers te koop. Een product dat altijd populair en interessant zal blijven. En heb je een tuin met hoge, grote planten waardoor de zonnewijzer niet goed tot zijn recht komt? Geen probleem. Bij Betongoed worden ook betonnen sokkels aangeboden die ervoor zorgen dat jouw zonnewijzer nog beter opvalt. Daarnaast zijn er ook vele vormen tuindecoratie: van beelden van voertuigen tot en met allerlei elementen waarmee je je eigen creaties in de tuin kunt maken.

Online

Dit gehele assortiment kun je gemakkelijk online bekijken in de webshop. Bij vragen over de producten kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met hen. Bekijk je de producten liever op locatie? Ook dat is mogelijk! Kom gerust langs om de producten met eigen ogen te kunnen zien.

Tagged:

Related Posts