Huis en Tuin

Alméér Plant

In Almere vind je meerdere tuincentra. Eén van de bekendste tuincentra van de stad, is Alméér Plant. In dit tuincentrum kun je planten, struiken en bomen voor buiten kopen, maar vind je ook een groot assortiment binnenplanten. Ook kun je bij het tuincentrum zaden, bloemen en bakken kopen.

De openingstijden van Alméér Plant

Een groot voordeel van dit tuincentrum in Almere, is het feit dat de winkel zeven dagen per week geopend is. Iedere week organiseert het tuincentrum een koopzondag. Op zondag is de winkel geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er is dan ook meer dan genoeg tijd om allerlei leuke planten, bloemen, bomen en accessoires voor in de tuin te kopen. Alleen op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het tuincentrum gesloten. Dit betekent dat de winkel maar liefst 362 dagen per jaar geopend is.

almeer plant

Op de andere dagen van de week is het tuincentrum om 09:30 uur geopend. Op maandag tot en met vrijdag sluit het tuincentrum pas om 18:00 uur, op zaterdag gaat het tuincentrum een uurtje eerder dicht. Ben je net te laat? Dan kun je op zondag gewoon terug gaan naar het tuincentrum.

Tagged:

Related Posts